Lees hier onze reviews

Lees hier meer over de ervaringen van klanten van Custom Made Events. Wil je zelf een referentie achter laten, neem dan contact met ons op.

VIP-kidsclub tijdens de play-offs van Oranje Zwart

Oranje Zwart heeft Custom Made Events ingehuurd tijdens de play offs in 2015 voor de kidszone.  Vermaak voor kleine kinderen zowel tijdens als na de wedstrijden.

De ouders konden zo ongestoord kijken en praten en de kinderen hebben heerlijk gespeeld onder begeleiding van gediplomeerde meisjes.

 

Custom Made Events is creatief, meedenkend en professioneel. Prettig om mee samen te werken.

 

Algemeen manager, Oranje Zwart

www.o-z-.nl

Kinderentertainment Aan de kade en Asperges aan de velden

Als ik Custom Made Events inschakel, kan ik het loslaten en weet ik dat alles exact wordt uitgevoerd zoals we hebben afgesproken. En dat geeft rust, het is in goede handen. Ik vind het prettig dat ze altijd meedenken en met creatieve ideeën komen om de kleintjes te vermaken, daarnaast hebben ze een goede prijs-kwaliteit verhouding

 

Bertie Klaassen, BERT! Events

www.bertevents.nl

Kinderentertainment Woensel leeft

Op 13 en 14 september 2015 hebben wij met Woensel leeft een paar bijzondere acties gedaan. Op zaterdag Kunst en Kitsch en zondag korenslag.

Beide evenementen waren een enorm succes mede dankzij de aanwezigheid van Custom Made Events,die kinderen met allerlei spelletjes bezig hield

Graag wil ik u dan ook Custom Made Events aanbevelen voor het houden van kinderentertainment..

 

Organisatie Woensel Leeft

Kinderentertainment Woensel leeft

9 Juli vierden wij onze jaarlijkse familiedag met groot en klein in eigen tuin, net als verleden jaar was Christel (en Pien) van Custom Made Events aanwezig om voor de “kleintjes” te zorgen.
Ze organiseerde een echt Prinsessen feest met jurkjes, kroontjes en schmink. 
Er kwam een “echte” Prinses op bezoek, er was Prinsessen limonade, een Prinsessen springkussen, schatkist zoeken, zwemmen en frietjes eten. Kortom het is een ONVERGETELIJKE dag geworden, door jou Christel!
Christel, SUPER bedankt van: Julia, Emilie, Sophie, Emma, Fleur, Claire, Noa, Max, Leanne, Floor en Saar, tot volgend jaar !
COMPLIMENTEN Christel het was GEWELDIG, dank je wel !
Lieve groet, Mariette en Henk van Hoeckel.